Några korta fakta då, innan jag ska skölja ur en hårfärg ut mitt hår (såg på alla foton som tas här att jag har grönt hår och så kan vi inte ha det) och gå ut och äta (på Ivan Ramen i kvarteret), om dagen idag och lite annat som hänt:

* vårt hotell är så underbart perfekt, läge, rum, stämning, personal, allt allt allt är perfekt (utom täcket som är jättevarmt kom jag på nu): Hotel on Rivington i Lower East Side. Kommer typ aldrig vilja bo på andra hotell från och med nu?

* idag har vi bara gått och gått och gått. Greenwich Village, West Village, Soho och lite olika parker och squares har fått sin beskärda del av mina *tittar på fitbit i realtid* 19.257 steg. Frukost på Clinton Street Baking Company och lunch på Westville och obligatorisk frozen Margerita på Cow Girl.

* jag har haft tryck-över-bröstet och tårar-bakom-solglasögon-ångest några gånger över Ivan och att han inte är med mig och hos mig och att han är på förskolan och fortfarande är förkrossad vid lämningar, ett par gånger. Kräver helt skilt många rapporter från mormor som gör ett kanonjobb hemma och de verkar ha det så himla härligt tillsammans. Han letar om mig ofta och då berättar Anki historien om mamma och flygplanet och att de ska hämta mig på flygplatsen på måndag och han verkar tycka det är helt okej. Längtar ihjäl mig och känner mig halv.

* vädret är helt toppen, typ 28 grader och shorts och linne-väder.

* har ej shoppat alls vilket känns bra. Däremot undrar jag om det inte får lov att bli en klänning till bröllopet ändå.

* har i princip ej sovit alls heller. Igår var vi på impro comedy UCB East och jag fixk hem tidigare än Frida och Håkan för att försöka sova ut. Tog en insomningstablett och sov mellan 23 och 03.30 men sedan dess: vaken. Så besviken på min sömn-förmåga alltså. Så kass.

Ja, nog om oss. Vi har det jättebra och när jag inte är orolig över hemmet och känner mig som en skurk som drog, har vi det faktiskt jättefint.