Ligger i sängen igen och barnet har inte hostat på typ… En kvart, kanske tjugo hela minuter? Så sjuk känsla. Tänk om det vänt.

I övrigt har vi spenderat dagen ute hos farmor och farfar. Morgondagen hos min syster med kids. Övermorgon kommer mamma. Högtiderna tuffar liksom på. Jag saknar min bror jättemycket, nu har vi inte setts sedan januari och det känns i hela mig. Fånigt nog tycker jag att kollektiv-trafik-resan till Täby känns sirligt utan honom. Vi brukade alltid åka tillsammans.

Hörni det här med kvälls-mode på telefon och iPad, har ni testat? Ljuset blir så mysigt! Och o-blått! Som en kindle nästan. Mmmm, ser genast en öppning att låta Ivan padda loss senare på kvällarna. Närå. Eller? Ehe vi får se.

Ska jag skriva en bok kanske. Om vad i så fall. Var ska den börja och var slutar den? Hjälp mä.

Att kategoriseras under #tankarinatten

PS: glad påsk!