Idag kommer Amanda och leker med Ivan några timmar. Jag skulle ridit men har för hundraelfte gången i rad ställt in (denna gång pga höften) så jag passar på att röja på vinden lite. Har jag berättat att mina nya lgh inte har förråd? Det har den i alla fall inte. Man får stå på en egen kö för ett förråd och jag kommer inte ha ett när vi flyttar in. Och jag behöver verkligen slänga grejer på vinden. Vid förra flytten skrattade vi, jag och min sambo, åt att vi fortfarande släpar med oss cirka tusen cd-skivor. Dessa ska bort nu. Vi kommer ALDRIG lyssna på dem igen. Sånt, och annat, ska jag fixa med när Amanda leker med Ivan.

Sedan kommer Ivans farbror, farmor och farfar hit. Vi ska planera framtid (läs: fix av ny lgh) och äta tidig middag.

Sommartid idag innebar att jag väckte ivan 08.00 imorse. Där fick han smaka på sin egen medicin.

Igår förresten, på nytorget, tänkte jag låta ivan springa av sig en halvtimme vid fyra innan vi skulle åka hem och äta middag. Utan uppstyrning möter jag där: Erika Jasse ayton, Emelie ante Hanna och Josef, Ola juliana otis, Ruben och Bill, alltså så många av mina vänner som har jämnåriga barn ändå. Och vad bra att jag flyttar närmare dem. Det blir bra det här.