Jag träffade TT strax innan jul. Näsan rann, ögonen rann, jag kände på mig att jag skulle se oerhört sjuk och ledsen ut på bilderna och jajjemen, det gör jag. Men skitsamma. Artikeln är väl tänkt att vara en puff för boken, som kommer den 10 mars, och i den pratar jag lite om sorg och ilska och bitterhet och terapi och skuld. Har en känsla av att jag kommer att prata rätt mycket om skuld det närmaste halvåret. I alla fall, man kan läsa den här (Sala Allehanda) eller här (Metro) eller här (Västerbottenskuriren) eller här (Sydsvenskan).

Obs: det är samma artikel så det finns ingen anledning att klicka på alla. Välj din favoritregion av Sverige helt enkelt bara and support your local lokaltidning.

Carolina_Setterwall_Sala_Allehanda

Sala Allehanda. Som jag drömde om att få jobba där i mina tonår!